ASMIN JAVNO ZAPROSIO STANIJU! Uputio joj riječi od kojih bi i kamen zaplakao

author
1 minute, 25 seconds Read

Starleta i bivša rijaliti zvezda Stanija Dobrojević raskinula je vezu sa milionerom Asminom Durdžićem, međutim on ne odustaje.
On joj se sada povodom mjesec dana od raskida javno obratio, te je čak i zaprosio.

Stanija, jedina i prva moja ljubavi. Sa tobom sam saznao da postoje druge dimenzije ovog svijeta. Zbog laži drugih ljudi mjesec dana nismo zajedno. Nije to mjesec nego vječnost. Trudio sam se nadljudskim naporima da dokažem istinu zbog tvoje časti i moje iskrene ljubavi prema tebi – napisao je on na Instagramu.
Sada kada znaš da nisam bio građanski, a ni vjerski u braku, i kada znaš da ti je savjest čista, želim da te javno zaprosim. Želim da u ime naše ljubavi prsten sa kojim sam ovjekovječio našu ljubav ponovo zablista na tvom prstu i da budeš samo moja – dodao je on.

Starleta (engl. starlet; doslovno “zvjezdica”, od riječi star za “zvijezdu” (u slobodnom prijevodu) je izraz, najčešće pežorativan, kojim se opisuje mlada žena koja nastoji ostvariti karijeru u industriji zabave pri čemu se manje oslanja na talent ili ozbiljan rad u svojoj profesiji, a više na privlačan fizički izgled, sudjelovanje u reality formatima, buran privatni život koji privlači pažnju senzacionalističkih “žutih” medija ili raznorazne egzibicionistčke ispade. Izraz se prvi put počeo koristiti u Hollywoodu 1930-ih kako bi opisao sličan fenomen, odnosno mlade žene koje su na takav način pokušavale postati filmske zvijezde. Kasnije se, zahvaljujući razvoju masovnih medija, počeo koristiti i za druge djelatnosti, pa se danas često vezuje uz žene koje pokušavaju steći slavu nastupima u reality emisijama.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *