Tog jutra kod mene je spavala moja mladja svastika Maja

author
1 minute, 19 seconds Read

Tog jutra kod mene je spavala moja mladja svastika Maja ,,,18 godina prije 10 dana napuni… Vidjevsi moju ogromnu mašineriju od 23 kusur cm bacila je pogled u njeg pa u moje lice, sagevsi se da dobavi vrh palca.. G… se uvukla namjerno a mali pi.ic iskocio kao babunova usta.

Ne bi smjeli, pomislih u sebi… mozda je kusnja, ko zna… Sjeo sam i upalio Tv program s horor filmom, uhhh …horor film, od njega zene lude. Ne po.njavu ,vec horor Petak 13…

Prestala sam da izlazim sa drugaricom zato što se svaki put napije. Obe imamo po 28 godina ali ona nikad nije naučila da pije iako izlazi od srednje škole. Njoj nije dovoljno par pića nego mora da se oleši svaki put i onda ja moram da je pazim, idem taxijem do njenog stana pa je dovlačim do petog sprata bez lifta koji je uvek pokvaren onako pijanu. Dosadilo mi je to više, nisam joj mama a opet ne mogu da je ostavim samu u takvom izdanju jer ko zna šta bi moglo da joj se desi. Ali realno, ružno je videti da se osoba od skoro 30 god. svaki izlazak tako napije da povraća, lupa gluposti, ne zna gde se nalazi. Čak i kad odemo samo na kafu u običan kafić predveče ona opet poruči i neki alkohol. Sad se ljuti na mene jer eto ja joj branim da uživa u izlasku kako ona hoće. Ma mislim se, idi loči sa kim hoćeš ali ne mogu ja da te bejbisitujem večito.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *