HAOS U STANU MARKA MILJKOVIĆA! Pogledajte kako se slavi Lunin porođaj, na vratima zgrade osvanula HIT PORUKA! KOMŠIJE U PROBLEMU

author
1 minute, 22 seconds Read

Luna Đogani porodila se danas i na svet donela devojčicu. Luna se porodila u porodilištu Narodni front, a beba je teška 3.600 grama i dugačka je 53 cm.Ponosni tata snimio se Instagram i podelio uzbuđenje, a zatim je na vratima zgrade okačio hit poruku. Poštovane komšije, u stanu 21 kod Miljkovića haos (stigla je Lana) – napisao Marko, a u odrazu stakla vidimo i njega na fotografiji, vidno nasmejanog.Kako su preneli mediji ranije, Marko uveliko sprema veliko slavlje koji je planirao da podeli sa svima, javno, na svom Jutjub kanalu.

-Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna – ispričao je Markov prijatelj.

Naslednica Lune i Marka dobila je ime Lana, što je bila Lunina želja. Ime Lana je je slovenskog porekla i označava “plodno, široko polje lana”, mada postoje i teorije da je irskog porekla i da u prevodu znači “mirna”, kao i da je latinskog porekla i da opisuje nežnu, miroljubivu, prefinjenu i lepu devojku.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *