PRVA IZJAVA MARJANOVIĆA NAKON IZLASKA IZ ZATVORA: Izgovorio samo OVE RIJEČI i ušao u kola, a onda se desio BAKSUZ

author
1 minute, 27 seconds Read

Međutim, Zoran i Zorica nisu mogli odmah da krenu jer su imali peh sa automobilom.Zorica je odmah za Kurir objasnila šta se desilo.U svom uzbuđenju sam ostavila nešto upaljeno i izvuklo mi je bateriju, baš smo baksuzi.On je trenutno u automobilu sa svojom partnerkom koja je idmah pozvala njegovu porodicu da razgovara sa njima i javi im da Zoran dolazi kući.Podsjetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je donio rješenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu mjeru za obezbjeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vrijeme i da u toku cijelog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle prije više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut – navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

Zoran Marjanović napustio je danas Centralni zatvor, a ispred zatvora sačekala ga je sadašnja partnerka Zorica Mitrović.Pošto se izgrlio sa svojom emotivnom partnerkom, Zoran je za Kurir dao i kratku izjavu.Prema meni je ovde tretman bio odličan, ustanova za svaki pohvalu. Čekam da dođem kući. Srećno i hvala vam. Ne znam šta će biti dalje zaista – kaže za Kurir Zoran Marjanović.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *