OČEKUJU NAS OBILNE SNEŽNE PADAVINE! Stigla prognoza za zimu, donosi veliko iznenađenje (FOTO)

author
1 minute, 6 seconds Read

Prema riječima Ristića, Srbiju od prosinca do veljače očekuju velike snježne padavine. Iako ovo može biti uzbudljiva vijest za ljubitelje snijega, ECMWF je predvidio da će također biti značajnih snježnih oborina u okolnoj regiji. Iznenađujuće, ovaj model nije projicirao puno snijega u Americi, što je neuobičajeno. Vrijedno je napomenuti da prošlogodišnji model nije točno predvidio snježne oborine u Europi, ali je predvidio snježne oborine u Americi. Međutim, trenutni model sugerira da će u Srbiji pasti značajna količina snijega.

Ivan Ristić, meteorolog, nedavno je na svom “Facebook” profilu objavio vremensku prognozu za naredne dane, kao i projekciju zime u Srbiji.Meteorolog Ivan Ristić na svom “Facebook” profilu otkrio je vremensku prognozu za naredne dane, ali i predviđanja za zimu koja se približava Srbiji. Ristić očekuje znatne snježne padaline između prosinca i veljače.

Ristić je izvijestio o nadolazećim vremenskim prilikama. Prema njegovim riječima, u nedjelju slijedi naoblačenje uz slabu kišu i pad temperature. No, temperatura će ponovno postupno rasti zbog afričke anticiklone, kretanja Apolona prema našim krajevima. U noći s 4. na 5. listopada, srijedu i četvrtak, pojačat će se sjeverozapadni vjetar koji će rezultirati padom temperature za 10 Celzijevih stupnjeva.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *