Kako smo drugarica i ja postale miliinerke i sta smo radile….

author
1 minute, 29 seconds Read

Kako smo drugarica i ja postale miliinerke i sta smo radile…. Drugarica i ja smo jako ljubomorne na naše drugarice jer su iz bogatih porodica i imaju sve u životu a ona i ja kao gluve kučke ceo zivot. I došla meni moja Jelena sa idejom da nalazimo sugar

da*y’s da nas izdržavaju i da živimo kao kraljice. Napravile smo profile poslovne sa provo..tivnim slikama i posao je već odmah došao na prvu loptu. Odmah smo išle na sastanku sa 2 starca u paru. Bogataši ne znaju koliko imaju odveli su nas u hotel.

Dopisivali se nešto, kaže ona ajde dođi ima neko druženje kod mene u stanu. Reko, ma neka uživajte vi. Javim joj se 2h kasnije, kaže ma ajde dođi još smo samo drugarica i ja ostale. Reko ok ajde. Drugarica brzo otišla i padne seks. Sutradan me zove, kaže bila je malo popila, da ne bude nesporazuma, nije ona za vezu, da ostanemo drugovi. Ma reko sve 5, ne brini, nisam mislio da te zaprosim 🙂 7 dana bez kontakta. Objavi ona story, ja ga ne otvorim. Objavim ja story, ona nije u listi onih koji su pogledali. Objavi ona story. Ja pogledam. Objavim ja još jedan, ona među prvima pogledala. A znači tako ćemo.. ok. Javim joj se nakon par dana, razmijenimo par redova. Ništa. Pustim još jedno 7 dana, opet spomenem neku zajedničku temu. Par redova, ništa specijalno. Sutradan, zove ona mene nešto da joj pojasnim (više poslovno), na kraju se dogovorimo da dođem do nje i naravno padne seks opet 🙂 Nakon tog puta više nije bilo definisanja poput “ja nisam za vezu”, nego dogovorimo ručak/večeru.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *