RIJEKA SUZA TEČE VRNJAČKOM BANJOM: Kolona Prijatelja Korača Ka Mjestu Vječnog Počinka Stefana Koji Je Nastradao Na Kosovu!

author
0 minutes, 55 seconds Read

Trojica srpskih terorista, Igor Milenković, Bojan Mijailović i Stefan Nedeljković, koji su ubijeni 24. septembra u Banjskoj na sjeveru Kosova, biće sahranjena danas.

Na groblje se slila rijeka ljudi koja želi da oda počast prerano i tragično nastradalom mladom čovjeku, koji je za sebe ostavio tri kćerkice, neuješnu suprugu, porodicu i prijatelje.

Bio je takav da bi sve dao za druge, požrtvovan, predivan otac, a svakog druga je gledao kao svoju porodicu. Ovo je ogroman gubitak za sve nas. Nikada nikog ne bi ostavio, više je gledao sebe nego druge. Uvek nasmejan, duhovit i pozitivan. Danas je jedan od najtužnijih dana u Vrnjačkoj Banji, rekli su za RINU njegovi prijatelji iz Kraljeva.

Pored puta okupio se takođe veliki broj ljudi, koji su napravili špalir i upalili baklje kako bi dočekali vozilo sa njegovim posmrtnim ostacima.

Prijatelji nastradalog Stefana, pored baklji kojima će osvetliti poslednji put hrabrog mladića u rukama drže i crni barjak.

Saobraćaj u centru Vrnjačke Banje u potpunosti je bio zaustavljen kako bi kolona vozila mogla da prođe.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *