Kad moj dečko dodje, moja majka je previše ljubazna prema njemu čak oblači…

author
1 minute, 32 seconds Read

Kad moj dečko dodje, moja majka je previše ljubazna prema njemu čak oblači… Sa dečkom sam tri godine i primećujem neobično ponašanje, i neku vrstu udvaranja Ima mnogo primera, još na porodičnom ručku kod nas kući, majka je obukla deko.tisanu

majicu i kako je postavljala sto za ručak naknula se preko stola a jedna dojka je ispala pred mojim dečkom i on je gledao i njene gru.u sa osmehom, a upravo se jedan odvija pred mojim očima: došla sam pre pola sata kod njega i on sve vreme priča sa mojom rođenom mamom preko telefona, nije me ni registrovao.

Ispratismo tetku nazad za Kanadu. Razočarana kaže nije videla Beograd… a mesec dana presedela u kući, šta god smo pitali ne može da ide od klime kao da auto nema klimu… kafići… restorani… I tako došao je dan da pođe kući… kad sve rezimiramo ona je valjda misiju završila. Objasnila nam je situaciju sa Kosovom, kakvo treba da nam bude školstvo i zdravstvo, svakom pojedinačno šta pogrešno radi u životu i kakve promene treba da napravi. Konstatovala da niko od nas ne zna engleski i da ti naši mali jadni poslovi nisu ništa, teča radi u vodovodu Toronta on je poslovođa ima ekipu ljudi koji rade za njega, čak. A brat, njen sin bagerista. Vozi veeeeeliki bager i ima zanat u rukama. Mislim da je moj najveći uspeh što sam uspela da se pozdravi a da je ne oteram u tri …. što evo koristim ovde priliku, i da ako čita pozabavi se sa svojom kućom i svojom decom i da ako joj je ovde toliko loše slobodno više ne mora da dolazi.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *