Aca Lukas imao saobraćajku kod aerodroma, s njim u kolima bila i kćerkica Viktorija: Otkrivamo u kakvom stanju su Vuksanovići!

author
1 minute, 10 seconds Read

Aca Lukas imao je sudar na prilazu prema Aerodromu “Nikola Tesla”. Kao što se može vidjeti na fotografijama ŽKurira sa lica mjesta, nije riječ o velikom sudaru, već po svoj prilici o manjem udesu. jevač je sačekao saobraćajnu policiju koja je došla da izvrši uviđaj, a pored Lukasa je sve vrijeme stajali muškarac i mlađa ženska osoba. Acin “mercedes” je sklonjen u stranu, ali i pored toga se napravila velika kolona ka aerodromu.

Nakon saznanja da je Aca Lukas imao saobraćajnu nesreću samo nekoliko metara od aerodorma, za Republiku se oglasio njegov PR tim i otkrio šta se zapravo desilo. Naime, kako se saznaje, Lukas je krenuo autom kući, sa aerodroma, a drugi vozač ga je udario.

Sa njim se u kolima našla i njegova kćerkica Viktorija, koja je na svu sreću u dobrom stanju. U pitanju je samo velika materijalna šteta.

– Dobro je, hvala Bogu, i Aca, i dete, vozač takođe, drugi vozač je naleteo na njih i udario ih, Aca se vraćao iz Amsterdama, sa nastupa, to se desilo psole 200 metara od aerodroma. Niko nije povređen, visoka materijalna šteta. Viktorija je bila u kolima, hvala Bogu da detetu nije ništa, to je Aci najbitnije, jer znate koliko je slab na nju – rekao je PR tim Lukasa za Republiku.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *