STIDI SE SVOJIH REČI! ALBANSKI POLITIČAR ŽESTOKO UDARIO NA ĐOKOVIĆA: “Kakav je on uzor kada hvali i veliča teroriste?”

author
1 minute, 18 seconds Read

Albanski političar Bedžet Pacoli žestoko je udario na najboljeg tenisera ikada, Novaka Đokovića.

Njemu je zasmetalo to što je srpski teniser na društvenim mrežama objavio dirljivu fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gde su građani Srbije palili sveće za pokoj duše stradalih na Kosovu i Metohiji.

Juče je po Đokoviću osuo paljbu crnogorski politički analitičar Ljubomir Filipović, danas je u isti red stao i Bedžet Pacoli.

– Kakav uzor je Novak Đoković sportu i svetu kada hvali i veliča teroriste? Odvratno ponašanje – glasi sramna izjava Bedžeta koji očito nije dobro ni video Novakovu objavu, a usput se pravi i neobavešten o teroru kroz koji prolazi srpski narod na Kosmetu.

On je čovek koji se nikada nije dovodio u direktnu vezu sa sukobima na Kosovu, ali jeste sa finansiranjem OVK, kao i Oslobodilačke vojske za Preševo, Bujanovac i Medveđu.

Iako je više poznat kao “vladar iz senke” i “finansijer iz senke”, za Pacolija se u svetu čulo dva puta, i to 1997. godine kada se u Luganu oženio italijansko-albanskom pevačicom Anom Oksom (pravo ime Ilirijana Hodža), i to na spektakularan način, i početkom 1999. kada je, tada, švajcarka državna tužiteljka Karla Del Ponte upala u kancelariju njegove firme “Mabetex” u Luganu.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *