SKANDAL! CRNOGORSKI POLITIČAR TRAŽI DOŽIVOTNU SUSPENZIJU ZA NOVAKA: Ne pamti se ovako BEDAN UDARAC na Noleta, i to zbog OVE slike!

author
1 minute, 24 seconds Read

Crnogorski politički analitičar Ljubomir Filipović ponovo je na odvratan način govorio o Novaku Đokoviću, a njegove reči su zaprepastile mnoge ljude kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori.

Đoković je danas objavio dirljivu fotografiju koja je nastala ispred Hrama Svetog Save, gde su građani Srbije palili sveće za pokoj duše stradalih na Kosovu i Metohiji. Nikome normalnom to ne bi smetalo, ali…
Zbog toga, pomenuti političar traži doživotnu suspenziju za Novaka Đokovića!? Da, dobro ste pročitali.

Đoković treba doživotno da bude izbačen iz tenisa. Ako ne izbačen, onda posramljen od strane normalnih ljudi ovog sveta. Pridružio se srpskoj propagandi, predstavlja teroriste kao heroje – glasila je jadna i besramna objava zatrovanog Filipovića koji očito nije dobro obavešten šta se desilo na Kosmetu.

Novak Đoković (srp. ćir. Новак Ђоковић; Beograd, 22. svibnja 1987.), srbijanski je profesionalni tenisač. Trenutno je drugi na ATP-ovoj ljestvici i jedan je od najboljih tenisača današnjice. Prvo mjesto ATP-ove ljestvice ostvario je 4. srpnja 2011. godine, a ukupno je 389 tjedana proveo na prvome mjestu.[1][2] Smatra ga se jednim od najvećih tenisača svih vremena.[nedostaje izvor]

Đoković je počeo trenirati već u četvrtoj godini, a svoj premijerni nastup na ATP-ovim turnima imao je u Umagu, 19. srpnja 2004. godine gdje je u prvom kolu izgubio od Talijana Filippa Volandrija. Svoju prvu pobjedu na ATP-ovu turniru ostvario je u Bukureštu iste godine, kada je bio bolji od Francuza Arnauda Clementa. Već sljedeće godine prvi puta nastupa i na jednom Grand Slam turniru. Bilo je to na Australian Openu, gdje je glatko izgubio od tadašnjega četvrtog igrača svijeta, Rusa Marata Safina.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *