NEMA NI SREDNJU ŠKOLU, A ZARAĐUJE VIŠE OD POLA SRBIJE! Istina o Priji koju malo ko zna, zbog OVOG POTEZA je sahranila estradu

author
2 minutes, 7 seconds Read

Prijovićka je mnogo uložila u svoju karijeru, ne štedeći na kvalietu pesama i spotova. Nakon nekoliko izbačenih singlova, počela je da snima visokobudžetne albume.Zbog prirode posla kojim je počela da se bavi, pevačica je zanemarila školu, a do diplome srednje škople, deli je samo jedna godina – koja joj je ostala nedovršena. Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno, ja sam školu. – rekla je pevačica i dodala:

Pevačica Aleksandra Prijović, važi za jednu od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije, a njeni sami počeci intrigiraju mnoge. Pevačica se proslavila učešćem u takmičenju “Zvezde Granda”, a od tada njen put se razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka. Postala je jedna od najtraženijih pevačica u Srbiji, a ono što je njoj pošlo za rukom je malo kome.Naime, nakon zakazivanja koncerta u beogradskoj Areni, karte su rasprodate u rekordnom roku, a pevačica je zablistala na svom prvom, od tri koncerta. Može se reći da Aleksandra živi san cele estrade, a dok se mnogi dive njenom uspehu, ima i onih koji joj spočitavaju to što je napustila obrazovanje zbog pevanja.

Rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, a odrastala je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima.Kada je imala samo 13 godina, snimila je dve pesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, a veliki uspeh postigla je 2015. pesmom “Za nas kasno je”, jedan od njenih najvećih hitova. Sa 14 godina počinje aktivno da peva i da se takmiči u “Zvezdama Granda” gde se istakla neverovatnim vokalnim sposobnostima. Prva pesma koju je snimila nakon završetka takmičenja vinula ju je u zvezde i otvorila sva moguća vrata.

– Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu, izjavila je jednom prilikom Aleksandra Prijović koja je završila samo tri razreda srednje.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *