TRUDNA IZLAZI SA LJUBAVNIKOM, DOK JE SUPRUG ČEKA KOD KUĆE: “Dečko mi ispunjava potrebe koje MUŽ ne može i on se SLAŽE SA TIM” FOTO

author
1 minute, 33 seconds Read

Trudna Aleksis Vots (28) iz Kalifornije tvrdi da zabavljanje sa više partnera čini njen brak čvršćim, jer ljubomora pomaže njoj i mužu da više komuniciraju.

Aleksis je upoznala svog muža Kristofera na svingerskoj zabavi nakon raspada njenog prvog braka. Osećala se kao da joj nešto nedostaje u prvom braku, pa kada su se ona i Kristofer (35) upoznali, pristali su da izlaze i sa drugim ljudima.

Već su četiri godine u braku i čekaju četvrto dete, međutim, Aleksis ima i dečka. Dve godine izlazi sa drugim muškarcem, čije ime skriva, i kaže da joj to pomaže da bolje komunicira sa mužem.

Aleksis tvrdi da to jača njenu vezu sa Kristoferom, jer njen dečko „zadovoljava potrebe koje njen muž ne može“. Što se tiče njenog supruga Kristofera, on takođe izlazi sa drugim ženama, ali još uvek nema dugogodišnju partnerku, dok Aleksisin dečko takođe ima ženu.

Aleksis je priznala da, iako su ona i Kristofer ponekad ljubomorni, ta emocija ih samo „natera da rastu“ na duge staze.

– Moj dečko je terapeut, pa vodimo dublje razgovore. U stvari, nismo bili dugo intimni jer je naša emotivna veza bila toliko jaka – objašnjava ona.

Aleksis radi kao terapeut za mentalno zdravlje i želi da drugi znaju da poliamorija nije seks.

– Mnogi misle da je poliamorija vezana za seks, ali nije, radi se o vezama i davanju više ljubavi. Ne hodamo okolo u crvenim štiklama pokušavajući da uhvatimo vašeg partnera, već je reč o obostranom pristanku – kaže ona.

Poliamorija se razlikuje od poligamije po tome što odnos sa trećim partnerima ne mora uključivati seksualne odnose i brak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Renee Watts (@queenlexieblu)

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *