Pojavio se u „Zvezdama Granda“ posle 15 godina, Popović potpuno zbunjen: „Je l’ ovo Petar Mitić?!“

author
2 minutes, 6 seconds Read

Muzičko nadjačavanje se nastavlja, a sudeći po početku nova sezona „Zvezda Granda“ i te kako obećava.

Naredni izazivač ove večeri bio je dvadesetogodišnji Petar Krekić iz Beograda kome je na crtu nakon pritiskanja tastera stao bivši učesnik Boban Bole Lazić koji je deo tima Ane Bekute.

Krekić se prvi put pred stučnim žirijem predstavio pesmama „Imam ljubav ali kome da je dam“ i „Ja sam putnik zalutali“, dok je Bole publiku razdrmao hitovima Luisa i Tome Zdravkovića.

Nakon pevanja Popović je rešio da takmičare drži malo u neizvesnosti i proćaska sa njihovom podrškom.

-Pa Bobane ti si u međuvremenu dobio dete?- oduševljeno je rekao Popović, a takmičarov odgovor je nasmejao sve u studiju.

-Normalno, taman u vreme pauze! (smeh) Ovo je moja ćerka Una.

Ništa manje oduševljenje nije izazvala ni Petrova podrška u kojoj se pored članova porodica našao ni manje ni više nego Milan Dinčić Dinča.

–Ovo mi liči na Petra Mitića. Je l’ to Petar tu?- našalio se Saša, a Dinčin odgovor ga je nasmejao do suza.

–Ne, Steva Anđelković! Šalim se, ja sam, Dinča. Tu sam u pratnji Krekića, on je vanserijski vokal. Poznajemo se sa nekih nastupa, a i privatno se družimo i naravno da sam na njegov poziv došao da ga podržim.

Nakon malo šale i smeha, usledio je onaj teži deo emisije- glasanje. Odlukom žirija Boban je dobio četiri glas, dok se Petar izborio za tri tastera.

Prednost novom takmičaru dali su Marija, Ceca i Mili nakon čega je Saša ponovo odlućio da iskoristi svoje pravo i izjednači rezultat.

-Izjednačio sam i evo sada neka gospođa mentorka, Bekuta kaže koga želi u svom timu- rekao je Sale, a Bekuta je ostala dosledna svom kandidatu.

Što se tiče kandidata broj jedan ja sam mu dala apsolutnu podršku, treba ti mentor samo. Boki je formiran i odličan, briljirao je ali ajde malo i mlađe snage da podržimo- rekla je Ceca, a sledeči je reč dobio Bosanac.

S obzirom da je pravilo da mentori mogu da pričaju samo 30 sekundi Boske ovo vrlo ozbiljno shvatio te je brzinom svog izlaganja nasmejao sve.

-Prvi kandidat, boja glasa, dinamika, intonativno tačan, tekst, tempo, ukrasi, vazduh, pokretljivost na sceni, za jednu tricu! Drugi kandidat, za sve to ima bravo!

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *