BIVŠI SUPRUG UBIJENE AIDE OGLASIO SE NA FACEBOOKU: Možda ona nije bolje ni zaslužila, znam ja i zna Bog…

author
1 minute, 11 seconds Read

Nepuna dva mjeseca od tragedije u Gradačcu, BiH je sinoć potresao novi stravičan slučaj. Ovoga puta u Zavidovićima. Mersud Halilčević je nešto poslije 21:00 sati ušao u pekaru na radnom mjestu Aide Dendić i pucao na nju, a potom hitcem i sebi oduzeo život.

Iako su se sinoć na licu mjesta, gdje je bio novinar Ekskluziva.ba portala, a gdje se okupio veliki broj mještana Zavidovića, mogle čuti nezvanične priče kako su njih dvoje bili u vezi, ovu informaciju ne možemo tvrditi sa sigurnošću, budući da još uvijek nismo dobili potvrdu od policijskih organa.

Kako je za Ekskluzivu potvrđeno i žrtva i ubica imaju po jedan brak iza sebe. Oboje su u prethodnim brakovima stekli po dvoje djece. Na Facebooku se nekoliko sati nakon tragedije statusom obratio Aidin prvi muž od kojeg se razvela. On je objavio sljedeći status:

Prijatelji, poznanici i ostali, molim vas nakon ovoga što je se desilo u Zavidovićima da ne objavljujete Aidine slike sa djecom. Budala je napravila šta je napravila, možda ona nije bolje ni zaslužila, znam ja i zna Bog. Ali, stavite se u poziciju djeteta od 10 godina, da za 10-15 dana to isto dijete treba da gleda te slike i videe koje vi objavljujete (Facebook, tik tok i sl.) – objavio je Aidin bivši suprug s kojim ima dvije kćerke.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *