SMAJL MEHMEDOVIĆ DIVLJAO U AUDIJU: Šest osoba nastradalo, sve prenosio uživo

author
1 minute, 36 seconds Read

Prevernuti automobili, izvaljen stub ulične rasvjete, a u pomoć su pored Službe hitne medicinske pomoći pozvani i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Tuzla.

Portal Crna hronika navodi da dvojica mladića, koja su bila priključeni na respiratore, sada samostalno dišu. Djevojka koja je bila s njima u vozilu, teško je povrijeđena.

Za volanom Mercedesa nalazio se Smajl Mehmedović. Divljao je po tuzlanskim ulicama, prolazio kroz crvena svjetla, vozio više od 155 km/h dok mu je iz automobila tresla muzika narodne pjevačice Hajrije Gegaj “Ja djevojka, on oženjen, majko”, piše Crna hronika.

Sve vrijeme snimao je video i uživo ga prenosio preko društvene mreže Instagram. Dok je šest osoba teško povrijedio, od kojih je dvoje završilo na respiratoru, sve slike sa profila Smajl Mehmedović je obrisao.

Ð. D. 2002. godište, povrede glave, pacijent operisan. Pacijent samostalno diše.

M. V. 2003. godište, povreda glave, grudnog koša i kičme, operisan. Pacijent samostalno diše.

G. M. 1997. godište, povreda vratne kičme i gornjih ekstremiteta, planiran operativni zahvat.Pacijentica samostalno diše.

D. A. 1996. godište, povrede grudnog koša, kičme i abdomena, operisan. Pacijent samostalno diše.M. R. 1986. godište, povreda glave, kičme i abdomena, samostalno diše, operisan.M. E. 2001. godište je pacijent koji je hospitaloziran na Klinici za torakalnu hirurgiju zbog povrede rebra, svjestan komunikativan, u toku dodatna dijagnostika.

I pacijent M. K. 2002. godište, obrađen na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju, te otpušten na kučno liječenje – navela je Ersija Aščerić-Mujedinović, glasnogovornica UKC-a Tuzla za portal Crna hronika.Iz MUP-a TK-a za portal Crna hronika potvrđeno je cijeli slučaj preuzelo Tužilaštvo Tuzlanskog kantona. Na mjestu uviđaja ove saobraćajne nezgode rukovodio je dežurni tužilac KTTK-a koji je i izdavao naredbe potrebne za istragu ovog slučaja.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *