LOTO MILIONI MILANU IZ OSTRUŽNICE UNIŠTILI ŽIVOT Zbog novca umalo nije izgubio porodicu i prijatelje: “Kao da me neka SILA GONILA”

author
2 minutes, 34 seconds Read

Beograđanin je početkom ove godine na uplaćenih 990 dinara osvojio tri miliona evra, tako što je pogodio dobitnu kombinaciju. Pored nje, on je uspeo da pogodi još sedam šestica što mu je donelo još 1, 6 miliona dinara, odnosno, nešto više od 10.000 evra. Međutim, već dugi niz godina ceo svet sluša priče o tragičnim sudbinama loto milionera širom sveta. Ređaju se priče o tome kako im je novac doneo prokletstvo, a neretko se sve završavalo tragično. Slične su i priče iz Srbije, za ono malo ljudi za koje je javnost uopšte i saznavala. Tragom ovog dobitka Beograđana sa Banovog Brda, na društvenim mrežama su se setili slučaja Milana P. (52) iz sela nadomak Ostružnice, koji je pre nekoliko godina osvojio pola miliona evra, nadajući se da novopečeni loto milioner, neće krenuti njegovim stopama.

Naime, Milan zbog novca umalo nije izgubio porodicu, prijatelje i komšije. Sa druge strane, prisetili su se i Beograđanke M.A. koja je takođe pogodila pobedničku loto kombinaciju, tom prilikom dobivši “samo” 300.000 evra. Ona je za razliku od Milana, zajedno sa suprugom krila od dece da su dobili nagradu, te su nastavili da žive normalno i mirno, daleko od pompe i svega što prati iznenadni novčani dobitak.

Milan P. koji se ranije bavio prodajom poljoprivrednih mašina, oženjen je, ima dvoje dece i unuke, ispričao je za Mondo kako je otkrio da je on srećni dobitnik.

“Nisam ništa predosetio, računao ili sanjao brojeve, niti izmišljao metode. Uvek sam voleo da kockam iz zabave, ali nikada nisam dobio toliku sumu. To je istovremeno trenutak sreće i straha kada sam saznao za dobitak. Bio sam ponosan, znao sam da sa tim parama mogu da obezbedim decu i unuke. Ali, sve vreme mislim da će mi neko reći da je sve šala, da nisam dobitnik. To se nije desilo. Kada sam video novac na svom računu, to je neverovatan osećaj. Još neverovatnije jeste što je sve došlo tako s neba”, kaže MIlan.

Kada je saopštio ukućanima, dogovorili su se da nikome ne govore za dobitak, dok se ne utvrdi kako će se novac potrošiti. Ipak, kako kaže, ta tajna nije dugo opstala.

“Teško je ćutati o nečemu takvom. Svi čuju da je bio neki dobitak, pa povežu. Još ako skontaju da vas nigde nema tih dana, to je onda to. Svi smo odmah bili u nekom grču, imamo tajnu, ne smeš ni sa kim ni radost da podeliš, a ne možeš ni da ćutiš, kada svi znaju. Žena je imala svoje ideje, sin je mislio da sve treba da se uloži u neki novi posao za koji mi nikada nismo čuli i ništa ne znamo, snajka je mislila da sve treba da se ostavi unucima, opšti haos. Ljutili su se što sam mislio da ja treba da odlučim”, kaže Milan P.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *