DIRLJIVA PRIČA IZ BOSNE: Svekrva Saliha Donirala Bubreg Snahi Aiši I Spasila Joj Život

author
1 minute, 2 seconds Read

Dirljiva priča dolazi iz Željeznog Polja kod Žepča nakon što je svekrva Saliha Delić odlučila donirati bubreg svojoj snahi Aiši. Mlada Aiša Delić dugo se borila sa bolešću, te odlascima na dijalizu, ali na kraju je vjerovala i pobijedila opaku bolest uz pomoć svoje svekrve Salihe. Ovo je veliki čin Salihe koja je odlučila da rizikuje svoj život kako bi pomogla svojoj snahi.  Na Univerzitetsko-kliničkom centru Tuzla uspješno je izvršena transplantacija bubrega.

DIVNA PRIČA IZ ŽELJEZNOG POLJA: Svekrva donirala snahi bubreg U moru negativnih priča, pojavila se informacija da je svekrva Saliha Delić odlučila da donira bubreg svojoj snahi Aiši Delić i tako joj dala dio svoga tijela da normalno živi i uživa u životu, piše portal Željezno Polje.
Mlada Aiša Delić dugo se borila sa bolešću, te odlascima na dijalizu, ali na kraju je vjerovala i pobijedila opaku bolest uz pomoć svoje svekrve Salihe.
Ovo je veliki čin Salihe koja je odlučila da i svoj život rizikuje kako bi pomogla svojoj snahi.
Na UKC Tuzla uspješno je izvršena transplatacija bubrega, a svekrvi Salihi i snahi Aiši želimo što brži oporavak, piše portal Željezno Polje.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *