“BILA JE RADOST I ZADOVOLJSTVO BITI TVOJ PROFESOR” Kolege se opraštaju od Mihaele (21) koju je ubio dečko policajac! TUGA

author
1 minute, 13 seconds Read

Prijatelji, kolege i profesori 21-godišnje studentkinje koja je ubijena u sredu u Osijeku opraštaju se od nje na društvenim mrežama gde je Studentski zbog Pravnog fakulteta Osijek objavio dirljivu poruku i izvestio o održavanju sahrane.

Drage koleginice i kolege, s tugom i nevericom javljamo da je naša draga koleginica i studentkinja Mihaela Berak, tragično preminula. Počivala u miru – napisali su nad fotografijom mlade žene.

Sahrana će se održati danas na groblju u Osijeku.

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju saučešće porodici devojke čiji je život tragično okončan u stanu njenog 27-godišnjeg dečka policajca.

Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor – napisao je u komentarima jedan od profesora Pravnog fakulteta.

Upućeni kažu da je veza između Mihaele i policajca započela pre par nedelja, te da je devojka bila uspešna studentkinja Pravnog fakulteta koja je prošle godine konkurisala i za gradsku stipendiju kao nadarena studentkinja.

Policija je u četvrtak poslepodne izvestila o pronalasku tela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mestu događaja zatečen 27-godišnji policajac.

Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je devojka ubijena hicem iz službenog pištolja i da se radilo o nesrećnom događaju, nenamernom ubistvu, ali je muškarac uhapšen pod sumnjom za ubistvo 21-godišnjakinje.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *