ŠOK NA ŠABAČKOM VAŠARU! Vendi ZAJAHALA Boru Santanu ko nekad Brena Sašu, a haljina nikad KRAĆA! Pod ŠATROM svi zgranuti (VIDEO)

author
1 minute, 17 seconds Read

Šabački vašar ne može da se zamisli ni da prođe bez Ere Ojdanića i Vesne Vukelić Vendi, koji svake godine naprave dar-mar pod šatrom.

Tako i ovaj put peva Vendi, skače, trupće, pripomaže joj Era Ojdanić sav zakićen novčanicama, ali ove godine pripomogao je bivši rijaliti učesnik i muzičar Bora Santana, bez kojeg u poslednje vreme ne može da prođe nijedan vašan ni proslava.

Vendi je na sebi imala kratku, plavu haljinu od satena, bez brushaltera, a u jednom trenutku je zajahala Boru Santanu, kao što je nekad Lepa Brena Sašu Popovića. Dok je ona igrala na Borinim ramenima, Eri su lepili evriće na čelo, a prisutni gosti su ih sve vreme snimali.

Šabac je grad na desnoj obali Save u Srbiji, trgovačko i gospodarsko središte Mačve. U Šapcu, negdašnjem trgovačko-obrtničkom središtu, između dva svjetska rata počela se razvijati industrija. U poslijeratnom vremenu jaka je kemijska, prehrambena i drvna industrija, te proizvodnja građevinskog materijala i prerada proizvoda. Turci su 1470. izgradili Šabac kao uporište za pohode preko Save.

U neposrednoj blizini Šapca je naselje Zaslon. Prvi spomen tog naselja je iz 1456. godine. U dokumentima sačuvanim u Dubrovačkom arhivu stoji da su ga osnovali Hrvati iz Dubrovnika koji su po srednjovjekovnoj Srbiji osnivali trgovačke, obrtničke i rudarske kolonije. Zaslon je u osmanskom vremenu prezvan u Šabac.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *