Nisam pominjala da sam udata

author
1 minute, 44 seconds Read

Zovem se Sladjana i u braku sam pet godina.Jos ne planiramo decu ali jednog dana bice i toga,zasad uzivamo u zajednickim trenutcima.Ja imam 27god moj muz ima32. Pre dve godine,moj muz je morao da ode na par dana van grada. Tada sam resila da udjem na jedan chat i malo budem nevaljala sa ucesnicima.Ubacila sam nik,malo provo.ativniji i pocela fantaziju.Javio se Miroslav.Imao je 35god i ziveo je u Kragujevcu.Nekako sam se lozila na svaki njegov red koji napise,pisao je sta bi mi radio kako bi me pu.io.Ja sam rekla moze,al pod uslovom da nadjes jos jednog,mene nije lako za.ovoljiti.REkao je,sve moze da se sredi samo reci.Poslala sam mu svoju sliku,zapravo sliku svoje dve ru..ce koje su zarko zelele njega i njegovog druga.Nisam pominjala da sam udata Pisali smo satima i bili sve nestrpljiviji da se nadjemo svo troje. Poslao mi je slike da vidim kakvi su k…evi.Na slici su izgledali jako dobro. Hteli su da dodju u

Beograd. Rekla sam da ne dolazi u obzir u Bg.Pa smo odlucili da ja odem u Kragujevac.Miroslav je ziveo sam i bila je odlicna prilika.Sve se nekako poklapalo kao da je neko scenirao celu stvar,ja sam samo trebala u svemu da uzivam.Uzela sam im br mobilnog i rekla da cu poslati poruku cim budem znala kad krece bus iz Beograda.Sisla sam i na trafici uzela pripejd karticu da mogu da saljem sms.Pitala sam kad je prvi bus za Kragujevac i pocela da se spremam.Mada mi je pickica uvek redovno brijana i maz..a,obrijala sam je jos jednom te veceri i nam..ala g..u nekoliko puta. Obukla svilene ta..gice brus sa pojacanom korpicom i zutu haljinicu do kolena.Pozvala sam taxi i uputila se na stanicu.
Osecaj svile na mojoj obrijanom pici me je palio sve vreme puta,jos pomisao kako cu uzivati kod Miroslava,gacice su bile mokre da sam se plasila da cu skvasiti sediste.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *