Majka Tanje Savić iskreno: Ne bih voljela da se uda za Muhameda

author
2 minutes, 33 seconds Read

Sve je okej. Šta ona radi, to je njena stvar i njen život. Nije bitno koje je vjeriospovesti i šta je, bitno je da si danas čovjek. Ne bih voljela da se Tanja uda, ona ipak ima svoja dva zlatna sina. Nisam upoznala Mukija – nervozno ističe majka Živana, dok je Tanjin brat napomenuo da je cijela porodica upoznala Mukija i da je dolazio kod njih u rodnu kuću u selu Radinac, pored Smedereva. Inače, Muki je po zanimanju pilot. Muhamed je navodno zaprosio Savićevu na romantičnoj večeri u Egiptu, a vjerenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda od Dušana Jovančevića vjenčaju i presele zajedno za Ameriku, prenosili su domaći mediji. Muki je rodom iz Bijeljine, a živio je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada živi i radi u Americi. Iako je njihova veza otkrivena još početkom godine, pjevačica ju je tek pre nekoliko dana potvrdila. Oglasila se na mrežama i zajedničkim fotografijama pokazala koliko je srećna.

Na samom početku za “Blic“, Tanjin rođeni brat Tomica, istakao je kako je cijela porodica upoznala budućeg zeta.  Zet je okej. Upoznao sam ga i sasvim mi je normalan. Kada je njegova vjera u pitanju, to je nešto drugo. Kao čovjek je okej. Dovodila ga je Tanja u Radinac. Mama i tata kažu da je okej čovjek, okej izgleda. Normalno se ponaša. Teško je naći bračnog druga, a pogotovo kada je neko kao Tanja u svijetu estrade. Njoj je puno teže, nego drugim ljudima – priča brat i dodaje: Ako je ona srećna, to je to. Ne znam koliko su dugo zajedno, jer ne želim da slažem, ali su otprilike šest meseci u ljubavi. Često Tanja dođe kod nas, a ima stan u Smederevu. Međutim, konstanto je negde na putu zbog posla kojim se bavi. Djeca su prihvatila Mukija, upoznali su ga… – poručio je Tanjin rođeni brat za “Blic“. U međuvremenu se pojavila i pjevačicina majka, Živana, koja je poručila da ne bi volela da se Tanja uda za Mukija.

U nekom trenutku u životu neko će vas voljeti više nego što ste očekivali. Budite strpljivi i naučite da čekate, jer ponekad strpljiva osoba dobije najlepšu ljubavnu priču – navela je Tanja na Instagramu. Kada su nekoliko komšija pitali za Tanjine roditelje, većina je imala isti odgovor, da su nezgodni.  Oni su nezogdni. Otac i majka su fini ljudi, ali imaju razne konflikte, pogotovo sa komšijama. Bezobrazni su – poručio je susjed na kojeg smo naišli u selu Radinac, dok druge komšije budućeg zeta Mukija, nisu viđale.  Nismo ni vidjeli zeta. A nismo ni čuli za njega. Ovo jeste malo mjesto, ali to samo najbliže komšije mogu znati šta se kod njih dešava. Međutim, oni o tome neće da pričaju – ističe komšinica koja živi dvije ulice od Tanjinih roditelja.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *