Oglasio se menadžer Aleksandre Prijović i otkrio sve o svađi između nje i Filipa

author
1 minute, 32 seconds Read

Pročitajte Mogli su sve – Aleksandra i Filip Živojinović nakon svađe jednoglasno rekli kraj Navodno, to nije ni krio, pa je ljubomornu scenu napravio pred svima. A, govorilo se da postoji i snimak koji svedoči šta se zaista dogodilo. Iako se očekivalo da će se neko od aktera pomenutog događaja oglasiti to se nije desilo sve do danas. Menadžer Aleksandre Prijović je prekinuo tišinu i objavio da je Prija postala prva regionalna pevačica koja se našla na vrhu Bilbordove liste u Hrvatskoj Njena pesma „Dam, dam, dam“ zauzela je prvo mesto na listi i samim tim Aleksandra je postala prva žena koja je solo pesmom zauzela to mesto.

Razvod Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića česta je tema medija u poslednjih godinu dana. Međutim, gde god su se pojavili, pevačica i njen suprug odavali su utisak veoma srećnog para. Menadžer Aleksandre PrijovićRajko Ristić No, i pre nekoliko dana, pojavila se priča da je među njima došlo do veoma teških reči na punoletstvu ćerke Aca Pejovića. A, navodni razlog za svađu poznatog para je Danijel Blažić Blaško, menadžer Aleksandre Prijović. Kako su preneli pojedini mediji, Filip je te večeri malo popio, pa mu je zasmetalo to što se Aleksandra došaptavala sa menadžerom.

Pročitajte Aleksandra Prijović nemilosrdno izdala Živojinoviće ovako je deveru zabila nož u leđa
Očigledno je da Danijel još uvek nije dobio otkaz, što bi trebalo da znači da je i dalje u dobrim odnosima i sa Aleksandrom i sa njenim suprugom, tako da se postavlja pitanje da li je Filip zaista napravio skandal o kome se pričalo. Tačnije, velika je mogućnost da svađe među supružnicima nije ni bilo.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *