Bez frizure, šminke i fensi krpica… Ceca uslikana u nikad viđenom izdanju (foto)

author
2 minutes, 21 seconds Read

Juče je snimljena nova emisija “Zvezde Granda“, pa su fotoreporteri kao zapete puške čekali članove žirija da se pojave ispred studija.Jedna od onih koja uvek privuče najviše pažnje bila je Ceca Ražnatović koja se pojavila u nešto drugačijem izdanju nego inače.Folk diva je uslikana bez šminke i frizure, pa je lice prekrila velikim naočarima, a stajling Cece Ražnatović privukao je dosta pažnje.Pročitajte Iznenadila – Ceca u zlatu od glave do pete, najnovije fotografije (foto) Ceca ovaj put nije došla u glamuroznom izdanju na koje je navikla svoju publiku, pa je umesto visokih elegantnih potpetica imala ravne sandale. Pevačica je takođe nosila široke pantalone i laganu košulju, što se, priznaćete, na njoj retko viđa. Ovaj stajling Cece Ražnatović zasigurno je jedan od najzapaženijih, a nas zanima da li se vama dopao?

S devet godina je prvi put pjevala pred publikom, kada je s porodicom ljetovala u Crnoj Gori. Tu ju je zapazio poznati harmonikaš Mirko Kodić, koji joj je pomogao sa snimi svoju prvu ploču “Cvetak zanovetak”, 1988. godine. S pjesmom “Cvetak zanovetak” pobjedila je na muzičkom festivalu na Ilidži. Već naredne godine izdaje album “Ludo srce”.

Godine 1990. Ceca objavljuje treći album “Pustite me da ga vidim”. Godine 1993. godine započinje suradnju s kantautorskim dvojcem Marinom Tucaković i Milanom Radulovićem na svom petom albumu “Kukavica”, objavljenom u izdanju Juvekomerca. Promoviran je njezinom prvom turnejom i prvim solističkim koncertom održanim u beogradskom Tašmajdanu. “Ja još spavam u tvojoj majici” naknadno je objavljen u lipnju 1994. Sljedeće godine izdala je “Fatalnu ljubav” preko PGP-RTS-a, s jednim od svojih najvećih hitova – “Beograd”, koji je napisao bosanskohercegovački glazbenik Dino Merlin.

Ceca je također glumila Koštanu u filmskoj adaptaciji romana Borisava Stankovića “Nečista krv” iz 1996., ali je na kraju izrezana iz slike zbogbrojnih kritika. Godinu dana kasnije izdala je “Maskaradu”. Njen deseti album, pod nazivom “Ceca 2000”, objavljen je 1999. godine.

Ceca 2004. godine osvaja hit–liste pjesmama “Trula višnja”, “Gore od ljubavi”, “Pazi s kime spavaš” i “Prljavo, prljavo”, a 2006. postaje jedna od najutjecajnijih srpskih pjevačica, zahvaljujući albumu “Idealno loša”, i pjesmama “Lepi grome moj”, “Manta, manta” i “Pile”. Pet godina kasnije izdaje album “Ljubav živi”, gdje su najpopularnije pjesme bile “Sve što imam i nemam ja”, “Igračka samoće” i “Šteta za mene”. Godine 2013. izašao je njen petnaesti album, a ona je na beogradskom Ušću održala koncert preko čak 150.000 ljudi. Aktualni Cecini hitovi su “Da raskinem s njom”, “Pet minuta” i “Ime i prezime”. Godine 2016. izdaje novi album pod nazivom “Autogram” gdje se posebno ističu pjesme “Autogram”, “Didule”, te duet sa srbijanskim glazbenim sastavom Tropico Band pod nazivom “Metar odavde”.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *