Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Vukanović: Izdali ste Bošnjake, sjedite sa čovjekom koji vam psuje žrtve! / VIDEO

author
1 minute, 34 seconds Read

Prema riječima Nebojše Vukanovića, zastupnika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, svaki dan Milorada Dodika na vlasti jednak je godini dana, što vodi putem ka uništenju zemlje. Osim toga, Vukanović je optužio stranke “trojke” da su izigrale povjerenje ljudi koji su ih podržavali. Unatoč tome što su izbacile SDA, ove stranke nisu napravile značajnije promjene i na kraju su se pokazale razočaranjem svojih birača. Vukanović je izrazio frustraciju što mora stati na stranu ‘trojke’ kao Srbin koji mora štititi interese Bošnjaka. Osudio je te stranke što i dalje rade s čovjekom koji ne pokazuje nikakvo kajanje za svoja dosadašnja djela, navodeći da se trebaju sramiti sebe i imati više dostojanstva i nacionalnog ponosa.

Predsjednik NSRS Nenad Stevandić je na konferenciji za novinare izjavio da okupljanje opozicije ispred zgrade NSRS predstavlja pokušaj izazivanja nasilnih protesta i rušenje vlasti RS. Doveo je u pitanje motive predloženog Sabora na otvorenom zakazanog za 7. rujna, upitavši koje ciljeve oporba želi postići ovim skupom.

Počinjanje s ličnošću poput Stevandića moglo bi se činiti nejasnim, ali on je utjelovljenje zlonamjernosti. Promatrajte kako me prvo cilja. Mediji danima šire propagandu od moje izjave u kojoj savjetujem da se ne sudjeluje u prosvjedima i blokadama cesta jer se tamo skupljaju dezerteri. Moramo pojačati naše napore u borbi protiv ove pokvarenosti koja ljudima onemogućuje život i dostojanstven ljudski život. Ova vrsta sadizma prema vlastitom narodu zaslužuje ispitivanje. Stevandić je vidno uplašen i na društvenim mrežama prati prijetnje da bi mogao biti ubijen. Zahvalan sam što je policija iz oba entiteta uspjela bez nasilja ugušiti ove nezakonite blokade. Ne daj Bože da je i jedna stvar pošla po zlu, jer bi potaknula napetost i pokrenula spiralu nasilja.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *