Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“SVE ĆU DA OTRESEM, ALI AKO POJEDEM NIŠTA NE PLAĆAM!” Oborio rekord u Novom Pazaru – Pojeo 153 ćevapa u CUGU!

author
1 minute, 25 seconds Read

Dok je konzumirao obrok, od šefa Jonuza dobio je 153 ćevapa. Sermed Maktouf, poznati TikToker iz Travnika, nedavno je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama svojom posljednjom vratolomijom u Novom Pazaru. U srcu grada uredio je stol i stolnjak, a vlasnik lokala Jonuz poklonio mu je 153 ćevapa koje je popio uz piće. Po dolasku u restoran raspitivao se o broju ćevapa koje su gosti pojeli. Radnik ga je obavijestio da je rekord 2007. godine postavio jedan pojedinac koji je pojeo nevjerojatnih 53 ćevapa. Sermedovo se držanje promijenilo dok se lukavo nasmiješio, s obzirom na potencijalnu korist ove informacije.

Sermed je predložio izazov vlasniku bara, Jonuzu, rekavši: “Ako mi napraviš 153 ćevapa, a moj rekord je 53, sjedit ću pred svima i otresti ga. Međutim, ako ih uspijem sve pojesti, neće morati ništa platiti. Imamo li dogovor?” Na to je Jonuz odgovorio: “Prihvaćam tvoj izazov. Ako ih uspiješ sve pojesti, sve će biti na račun kuće. Sermedu je predstavljen izbor od 153 ćevapa, kajmaka i lepinja, koji su svi vješto posloženi ispred njega. Jonuz mu je ponudio set posuđa, ali je Sermed to odbio, samouvjereno rekavši da su viljuške nepotrebne kada se jedu ćevapi.

Nakon što je odlučio oboriti rekord, započeo je svoj pothvat. Nestrpljivo je uživao u ćevapu za ćevapom, svaki je uživao golim rukama i izrazom čistog užitka na licu. Ipak, njegov je entuzijazam postupno jenjavao kako se približavao posljednja tri ćevapa. Unatoč teškoćama koje su predstavljale, on je ustrajao i uspio ih sve pojesti, kao što se detaljnije može vidjeti u priloženom videu.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *