ŠTO DA NE UZMEM 20.000 EVRA ZA MESEC DANA?! Srpska pevačica otkrila honorar iz rijalitija – Ovi anonimni imaju problem!

author
1 minute, 25 seconds Read

Zvezda narodne muzike je nedavno, nakon dužeg vremena napustila Srbiju, a zaputila se u Kanadu da bi se javila tamošnjim nadležnim organima radi inostrane penzije koju prima. “Eto, konačno sam uspela da odlučim i otputujem sada dok još nema karantina i tih gluposti tamo, zbog čega do sada nisam ni putovala. Kako stvari stoje i kako najavljuju, opet će od jeseni da nas zatvaraju pa sam požurila, da se do tada vratim u Srbiju”, rekla je Lepa ovim povodom.

Pevačica Lepa Lukić poznata je po tome što je često učestvovala u raznim rijaliti programima iz kojih je izlazila bogatija za nekoliko hiljada evra. Iako u javnosti nikada nije želela da otkrije koja je njena cena, ona je ovog puta ipak sve razuverila ogromnom cifrom koju je dobila za mesec dana učešća.

!Pitaju me ljudi što ulazim tamo. Pa sigurno da ću da uđem za 20.000 evra za mesec dana, svako bi ušao da je na mom mestu. Samo što njima neće da plate toliko. Meni je sve uvek bilo uredno plaćeno. Ovi anonimni možda imaju problema sa ugovorom, ali afirmisani i priznati pevači nikada nemaju problem da sklope dogovor i naplate lepo svoje učešće u rijalitiju. Kaže mi jedna pevačica, da ne zna šta da radi po pitanju ulaska u rijaliti, a ja joj lepo objasnim da treba da se uđe sa velikim imenom i tako i izađe. Ja sam ušla kao Lepa i izašla kao Lepa, u tome je poenta. Neće niko očekivati od nas priznatih pevača da glumimo starlete”, rekla je jednom prilikom pevačica.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *