Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OVAKVE POKLONE ODMAH TREBA BACITI ILI SPALITI: Nikako ih ne unosite u kuću, vjeruje se da donose veliku NESREĆU I BIJEDU

author
1 minute, 15 seconds Read

Vjeruje se da postoje pokloni koje odmah treba baciti kako ne bi doneli nesreću u kuću. U našem narodu ima dosta običaja vezanih za ono što ne valja raditi. Uglavnom je većina nas čula za neke od njih i pridržavamo se da se slučajno nešto loše ne bi dogodilo.

Vjeruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspjeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma. Kako da prepoznate predmet pun negativne energije?

Osim toga, Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom. Zato, prema njihovim riječima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo. Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema vjerovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod…

Ukoliko ste se osjetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osjećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savijesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki vjeruju da je najbolje ovakve predmete spaliti. Vjerujte svojoj intuiciji kada su ovakve stvari u pitanju!

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *