Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“MOGU OBOJE DA IH KUPIM, SVE SA GAĆAMA”! Stanija pobesnela zbog rijaliti skandala – Prošle godine sam zaradila 100.000!

author
2 minutes, 1 second Read

Stanija Dobrojević se dotakla navoda da je sa bivšim verenikom Asminom bila zbog para Stanija godišnje zaradi 100000 dolara Skandal sa Stanijom Dobrojević i dalje ne prestaje. Samo par dana pošto je počela Elita, sedma sezona rijalitija Zadruga, srpska starleta je raskinula veridbu sa bogatim verenikom s kojim je objavljivala slike iz Majamija. Razlog – bivša žena koja je u rijalitiju otkrila da ju je muž Asmin Durdžić ostavio zbog Stanije. je nakon par dana raskinula veridbu, a potom u emisiji “AmiG šou” otkrila da ju je “sramota svega što se desilo”, da bi se potom dotakla i teme koju je pokrenula učesnica Elite Aneli Ahmić “da je bila s Asminom zbog para”. “Ja, bre, oboje mogu da ih kupim sve sa gaćama”, rekla je Stanija u emisiji Ognjena Amidžića i nastavila: “Mnogo sam besna večeras. Evo, u kolima mi stoji ‘takser’, morala sam u Americi sad da plaćam porez jer sam samo prošle godine zaradila više od 100.000 dolara”, rekla je Starleta.

Kako je ocenila da u Srbiji može napraviti karijeru, Dobrojevićeva je 18. jula 2012. izdala debitantsku pesmu Umri bez mene, koja govori o dečku, inače fudbaleru, koji je zgrešio. Kako i sama kaže, nema pevačkog iskustva, pa u pesmi ceo tekst zapravo šapuće, dok deo koji se peva izvodi Marjan Kamenović. Tekst je napisala Gordana Gvozdenović, a aranžirao ju je Igor Milićević. Pesmu je obradio Saša Dinić, dok je prateći vokal Suzana Dinić. Aktere je našminkala Vanja Beočanin.

Sem izdavanja debitantske pesme, Stanija je 1. septembra 2012. prisustvovala Guarana foum festu održanom u Kombank areni. Međutim, ona nije bila među publikom, već je upravljala jednim od topova koji penu, glavni deo Foum festa, izbacuju na publiku. Ranije, tokom jedne od poseta Beogradu, Stanija je 17. oktobra 2010. prisustvovala humanitarnoj večeri u klubu Mister Stefan Braun, gde su se sakupljali prilozi radi poboljšanja kvaliteta života dve devojčice iz Kragujevca.

Dobrojevićeva često učestvuje u promociji turističkih ponuda. Tako je jednom prilikom promovisala Kopaonik za srpske turističke organizacije. Sem toga, početkom marta 2013, učestvovala je u promociji turističke ponude Egipta na sajmovima turizma u Beogradu i Nemačkoj. Za tu priliku joj je Egipatski turistički autoritet (ETA), neprofitna organizacija u vlasništvu Ministarstva turizma Arapske Republike Egipat, platila sedmodnevni boravak u Nemačkoj.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *