Upala u restoran i penderkom uz psovke napala muža i ljubavnicu: Šta hoćeš k…. od mog čovjeka

author
2 minutes, 5 seconds Read

Na društvenim mrežama objavljen je snimak navodno nastao u jednom restoranu u Bihaću na kojem se vidi kako žena u bašti lokala pendrekom napada muškarca i drugu ženu.

Portal Crna hronika objavio je da se incident desio jučer, i to navodno u restoranu u bihaćkom naselju Ripač.

Prema njihovoj objavi, navodno je na snimku supruga koja s policijskom palicom napada supruga i njegovu ljubavnicu koje je zatekla u restoranu. Nezvanično navode da je pendrek posudila od sina policajca.

Na snimku se čuje kako govori “šta hoćeš k…. od mog čovjeka” i “rekla sam joj da ne smije doći u…”, uz psovke upućene i ženi i muškarcu. Muškarac joj govori “nosi se”.

Na kraju snimka vidi se kako je zgazila i telefone dok neko govori “gospođo smirite se”.

Varanje i pronalaženje načina za prevladavanje tog iskustva u partnerstvu teško je za oba partnera. Uglavnom zato što jedan od partnera krši obećanje vjernosti, a time i osnovna očekivanja i uvjerenja koja partneri imaju o vezi. Iako se možda čini da je jedini mogući ishod nakon ovog događaja prekid veze (i ponekad zaista jest), postoje načini za nastavak zajedničkog partnerskog puta. S obzirom na to da vezu treba popraviti, uvjet održavanja partnerstva je da se oba partnera potrude postići taj zajednički cilj. Ako partneri imaju izgrađenu vezu koja se temeljila na međusobnoj ljubavi prije ovog događaja, takav je put mogući. To uključuje pronalaženje nove ravnoteže i obnovu povjerenja u vezi, što je uvjet za stvaranje emocionalne veze s partnerom i zdrave vezanosti za partnera. Nevjera u partnerstvu ima mnogo posljedica i proteže se na emocionalna, socijalna, zdravstvena pa čak i financijska područja života.

O prevari govorimo kada je jedan od partnera narušio povjerenje i svojim ponašanjem povrijedio drugog partnera. Granice su za svakog pojedinca različite. Za nekoga je varanje povjeravanje nekih intimnih stvari drugoj osobi, dok drugi nevjeru povezuju samo sa seksualnošću. Prevara se može razlikovati prema trajanju, uzroku i razini emocionalne i seksualne povezanosti. Afera može biti kratkotrajna i bez emocionalne komponente. U tom slučaju to je najčešće jednokratni događaj. Afere u kojima se prvo razvila emocionalna povezanost, a kasnije i seksualni odnosi, dublje ulaze u postojeći partnerski odnos.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *