SLAVICA 15 DANA LEŽALA MRTVA, SIN PATIO PORED TIJELA MAJKE: Strašni detalji smrti majke i sina u Banjaluci – “DOTAKLI SMO DNO DNA”

author
1 minute, 21 seconds Read

otakli smo dno dna, poručio je nakon sahrane nedavno preminulih majke i sina u Banjaluci, gradiški humanitarac Dragoslav Šinik.On kaže da su teško bolesna žena i njen sin koji je imao smetnje u razvoju, umrli zaboravljeni od svih.”Danas u podne sahranili smo Slavicu Ilić i njenog sina Željka. Slavica je bolovala od karcinoma i kako se pretpostavlja, ležala je mrtva u njihovoj kući minimalno 15 dana. Nekoliko dana, Željko, koji je od rođenja imao smetnje u razvoju, patio je pored mrtve majke, gladan i žedan, dok i on nije dušu ispustio”, kaže Šinik.

Dodaje da je strašno što za sve to vrijeme niko od komšija nije vrata otvorio, čak su i smrad trpjeli danima, bez reakcije.”Osim mene i radnika Gradskog groblja Banjaluka, nikog nije bilo na sahrani. Nije bilo ni opela, jer, kako su rekli, nema dokaza da su bili kršteni. Banjaluko, stidi se”, poručuje Šinik.Banjalučka policija je saopštila da je, nakon obavljene obdukcije dva tijela, koja su pronađena u utorak, 12. septembra u porodičnoj kući u banjalučkom naselju Rosulje, utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela.

Banja Luka (na ćirilici: Бања Лука, do 15. st. Vrbaski/Vrbaški Grad) je drugi po veličini grad u Bosni i Hercegovini. Prema popisu stanovništva iz 2013. cijela općina broji 185 042 stanovnika i do 2019. bilježi pad budući da posljednja procjena zavoda za statistiku iznosi 184 843. Banja Luka je središte Bosanske Krajine, regije na sjeverozapadu BiH. Grad leži na rijeci Vrbasu. Banja Luka je de facto administrativni centar Republike Srpske.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *