Žena za koju se priča da ima ‘najsavršenije tijelo na svijetu‘ prošetala u ljetnoj haljini: NEMA KO NIJE GLEDAO U NJU (FOTO)

author
1 minute, 26 seconds Read

Podsjećamo, žena s najsavršenijim tijelom na svijetu od srpnja 2022. u braku je s dugogodišnjim dečkom talijanskim modelom i glumcem Jeremyjem Parisijem (37) i imaju psa Teddyja. Kelly je prva zaprosila svog dečka, a on je to odbio jer je to učinila u javnosti.

Britanska glumica i manekenka Kelly Brook (43) prošetala u haljini cvjetnog uzroka i mamila poglede prolaznika. A kako i ne bi kad je Brook proglašena ženom s najsavršenijim tijelom prema istraživanjima znanstvenika, piše Jutarnji.hr.Njezinu savršenost potvrdili su znanstvenici sa Sveučilišta u Teksasu koji tvrde kako je idealno žensko tijelo punijeg oblika, a mjere su 93 cm poprsje, 61 cm struk i 87 cm bokovi s BMI-jem 18,85.

Godine 2014. izdala je svoju autobiografiju koja se našla na listi bestselera Sunday Timesa, ipak fokus javnosti nije bio na knjizi, već na tome što se Kelly smijala zbog toga što je udarala svoje bivše dečke u lice, ragbi igrača Dannyja Ciprianija i britanskog glumca Jasona

Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije i Sjeverne Irske (eng. United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland) država je u zapadnoj Europi, obično poznata kao Ujedinjeno Kraljevstvo (Kraljevina) (eng. United Kingdom), neslužbeno kao Velika Britanija (eng. Great Britain) ili samo kao Britanija (eng. Britain). Ujedinjeno je Kraljevstvo nastalo nizom Zakona o uniji (Act of Union), koji su ujedinili Englesku, Škotsku i Wales sa Sjevernom Irskom, pokrajinom na otoku Irskoj (Ostali su se dijelovi Irske odvojili od UK 1922.).

Ujedinjeno Kraljevstvo smješteno je na sjeverozapadnoj obali kontinentalne Europe, okruženo Sjevernim morem, Engleskim kanalom i Atlantskim oceanom. Pod suverenitetom Ujedinjenog Kraljevstva, iako nisu njegov dio, su ovisni teritoriji – Kanalski otoci, otok Man te niz prekomorskih teritorija.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *