TUGA U VETERNIKU: Vijest iz doma Dragojevića SLOMILA SVE – Dejan jedva smogao snagu da izusti…

author
2 minutes, 9 seconds Read

Pobjednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević, nakon više godina prikrivanja, napokon je priznao da je promijenio veru u islam (više o tome čitajte OVDE).Deki je otputovao u Meku, kako bi posjetio džamiju za vreme Ramazana, pa je na svom Jutjub kanalu pričao o tome i istakao da je u Islamu već 4 godine, što je podiglo veliku prašinu na internetu. Ja sam već 4 godine u islamu, ovo mi je četvrti Ramazan. Hvala Bogu, ovde je, jer u Srbiji nema ništa sem u Novom Pazaru, a Novi Sad je prazan što se tiče džamija. Jako je specifična energija, ne mogu to da opišem. Pod je jako čist, toliko da možeš da jedeš. Grad ima posebno lijep i čudan miris. Posebno čudno se osjećam, ali kako ja to sada da objasnim. Ovde se čovjek osjeća mirno i sigurno, kao da ti je sva tuga, stres i sve izbačeno iz glave i tijela. Ovo ne može da se prepriča, ovo mora da se doživi… – ispričao je Dragojević.

Inače, po završetku rijaliti karijere, Dragojević je otkrio da ima u planu da otvori radionicu u kojoj će pomoći svima koji se bore sa depresijom, a tom prilikom je iznio informaciju da njegova baka boluje od opake bolesti. Moja baka ima alchajmera i ona se ni ne sjeća da sam ja bio u rijalitiju, Dalilu ni ne pamti više. Razmišljam da pokrenem nešto gdje ću govoriti o tome kako da se pobijedi depresija, to je jako teško – istakao je Dragojević.

On o ovome nikada nije govorio javno, te vjerujemo da mu je posebno teško. Alchajmerova bolest je vrsta demencije koja uzrokuje probleme sa pamćenjem, razmišljanjem i ponašanjem. Simptomi se obično razvijaju polako i vremenom se pogoršavaju do te mjere da oboljelim osobama znatno mogu ometati obavljanje svakodnevnih zadataka.

Prati grupu raznolikih takmičara, poznatih pod nazivom zadrugari, koji zajedno žive u građevinskom kompleksu pod stalnim nadzorom. Zadrugari su potpuno izolovani od spoljnog sveta i ne mogu imati nikakvu komunikaciju sa onima koji nisu u kući. Takmiče se za nagradu od 50.000 evra, sa sedmičnim nominacijama i eliminacijama koje određuju pobednika.

Prva sezona ostvarila je izuzetan uspeh, a Zadruga postala jedan od najgledanijih rijaliti-šoua u Srbiji. Međutim, iako beleži veliku gledanost, Zadruga dobija izuzetno negativne kritike, a prikazivanjem nedozvoljenih scena, Pink je više puta prekršio zakone i dobio kazne. Iako je peta sezona prethodno najavljena kao poslednja,[1] Mitrović je 11. juna 2022.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *