Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

RADA JE POSLALA JASNU PORUKU SVIM MUŠKARCIMA. A OSTAVILA NOVU ZA SVE ŽENE.

author
2 minutes, 4 seconds Read

Novi dan i novi šou Rade Manoljović, rekla je neka mi se i danas samo žene udvaraju. Rada je objavila zanimljiv status o bivšem na Twiteru i juče je poslala i jasnu poruku svim muškarcima. Nema više vodanja i momkovanja , samo udaja, bajo moj. Kakvo zabavljanje, držanje za ruku, gubljenje vremena. Odmah prsten, oltar, svadba, ne zanima me. Pa da vidimo napisala je popularna Rada Manojlović u svom stilu.

Posle svega toga rada je imala i čudnu poruku. Molim sve muškarce dobre volje da mi se više ne udvaraju. Žene samo mogu dodala je pjevačica. Nije samo ljuvbav u pitanju u Radinom fokusu ljudi koji se toliko nerviraju oko moje kose, šminke i zuba i sve bi promijenili, kao da je moja glava na njihovim ramenima, a ne na mojim. Ja nosim ovu glavu, šta vam je, smirite se poentirala je Rada Manojlović.

Dok se nije pojavila na Grand sceni život je provodila u svom rodnom selu Četerežu. Imala je jako težak život. Kada je imala 19 godina, majka joj je preminula od teške bolesti, pa je sav teret zarađivanja za školovanje i porodicu pao na nju.[1] Uz pomoć sestre Maje i oca Radeta prebrodila je sve neprilike u životu.

Rada se 2003. godine prijavila za audiciju Zvezde Granda. Na toj audiciji nije imala sreće, ali snimila je album koji nije poznat publici i nije postigao očekivani uspeh. Nakon četiri godine, svojim glasom skrenula pažnju i kada je počelo takmičenje Zvezde Granda isticala se i došla do finala. U finalu nije imala sreće, ostali su Dušan Svilar i ona, ali je osvojila drugo mesto. Kao i ostali učesnici finala dobila je svoju prvu pesmu Nikada više. Ubrzo je i počeo Grand festival na kojem je Rada otpevala svoju novu pesmu Bole ove usne neverne. Odmah je počela da osvaja gledaoce, a i mladog Milana Stankovića, takođe učesnika Zvezda Granda.[1] Zatim je snimala svoju treću pesmu Bolje ona nego ja.

Prvi album je izdala 2009. godine pod nazivom Deset ispod nule gde su pesme Deset ispod nule i Rođendan idvojile i bile su pun pogodak u to vreme. Posle kraćeg vremena, snima duet 2010. godine sa Sašom Matičem Mešaj mala.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *