BJELA INTIMNE SCENE SA SNEŽANOM SAVIĆ NIJE GLUMIO Glumica progovorila posle MNOGO GODINA: “Nije bio dogovor, otelo se kontroli”

author
1 minute, 24 seconds Read

Snežana Savić nikada nije igrala na kartu atraktivnosti, ali je bila svesna da niko ne nju ne ostaje imun. Bila je udata za reditelja Dragoslava Lazića, sa kojim ima ćerku Anitu, a onda posle razvoda nikada nijednog emotivnog partnera nije predstavila javnosti, ali je otkrila da već skoro deceniju kraj sebe ima muškarca.

Glumici su svojevremeno u emisiji “Ja to tako” postavili nezgodno pitanje, na koje je ona uspela dostojanstveno da da odgovor. Voditeljka je pitala koji njen kolega se najlepše ljubi:

“Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otelo se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam”, rekla je tada nasmejana Snežana Savić, koja je ostavila trag i u našoj najpopularnijoj domaćoj seriji “Bolji život”, u kojoj je jedna od najupečatljivijih scena upravo ta kada se njen lik Nina Andrejević, ljubi sa Bobom Popadićem kojeg je igrao Dragan Bjelogrlić.

“To je dobra serija koja je uvek aktuelna jer govori o ljudima i njihovim životima. Bjela je bio sjajan u ulozi Slobodana Bobe Popadića, ali sramota me je da ja sad matora pričam o tom našem poljupcu iz serije”, rekla je glumica jednom prilikom i priznala da se stidela golišavih scena koje je snimala.

“Baš me je bilo sramota kada sam morala da se skidam zbog uloga. Nikada se nisam lepo osećala, ali to je moj posao i kada se čovek opredeli za glumu mora da shvati da je njegovo telo oruđe za rad”, istakla je glumica.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *