BIZARAN ZAHTEV ŽENE ŠEIKA: Ako želi da mu RODI DETE ove stvari mora da uradi, jedna se POSEBNO ISTIČE

author
1 minute, 36 seconds Read

Jedna žena iz Dubaija, koja se na TikToku predstavlja kao “prava supruga iz Dubaija”, izazvala je oduševljenje i zaprepašćenje svojih pratilaca objavom zahteva koje ima prema svom suprugu kada ostane u drugom stanju.Linda Andrade živi u Dubaiju sa svojim bogatim mužem, a putem videa na TikToku, otkrila je neke od zahteva koje je postavila pre braka, uključujući i to da mora imati firmu na svoje ime. Sada je odlučila podeliti svoje želje koje njen suprug mora ispuniti kako bi mu rodila dete.

RUŠI SE UKLETA KUĆA VIDE PAVLOVIĆ Komšije otkrile JEZIVE TAJNE o domu u kom se desilo UBISTVO, a ovako je provela POSLEDNJE DANE
“Ja sam domaćica i supruga milionera, a evo šta sam sve zahtevala od svog bogatog muža kako bih nosila njegovo dete”, rekla je u svom videu. Njeni zahtevi uključuju dijamantske prstenove, zlatne poluge i svakodnevne posete spa centrima.Kada zatrudni, Linda želi ogroman dijamantski prsten, pri čemu boja i vrsta prstena zavise od toga da li će roditi devojčicu ili dečka. Plavi kamen ukoliko je dečko, a roze ukoliko je devojčica. Veličina prstena takođe nije stvar na kojoj treba štedeti – dijamanti na njenom prstenu su ogromni.

Osim toga, Linda želi i ružičastu “Hermes Kelly” torbu ako rodi devojčicu, ili plavu “Birkin” torbu ako rodi dečka. Svakodnevna poseta spa centru takođe je neizostavan zahtev.Jedan od najneobičnijih zahteva je taj što traži zlatnu polugu tešku koliko i novorođena beba!Njena objava izazvala je različite reakcije na TikToku, a iako je mnogi nazivaju sponzorušom, sa 745.000 vernih pratilaca, Linda se čini neuznemirenom. Ona ostaje dosledna svojim zahtevima, a da li će njen muž milioner ispuniti sve ove zahteve, ostaje da vidimo putem društvenih mreža.

@lionlindaa part 2?? 👀 #millionaireswife #luxury #money ♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *