Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SRPSKAINFO DONOSI DETALJE TRAGEDIJE Majka i sin danima mrtvi ležali u kući u Banjaluci

author
1 minute, 34 seconds Read

Slavica Ilić i njen sin Željko najmanje deset dana ležali su mrtvi u kući u banjalučkom naselju Rosulje, dok njihove komšije nisu pozvale policiju. Slavica i Željko živjeli su u dupleks kući zajedno sa Dušankom Potanj, a koja je u utorak uveče na nagovor komšija pozvala policiju. U razgovoru za Srpskainfo Potanjava kaže da su njih dvoje ovaj dio kuće kupili prije tri godine.  U taj dio kuće trebalo je uložiti dosta novca, ali oni nisu imali i živjeli su tu. Od prvog dana, nisu se htjeli družiti sa komšijama i nisu imali nikakav kontakt sa nama – kaže Dušanka. Dodaje da je Slavica zadnjh godina bila teško bolesna i da je imala karcinom, ali i da je njen sin bio dijete sa posebnim potrebama.

Prije otprilike 15 dana sam je zadnji put vidjela. Bio je vikend i ona je išla u prodavnicu u blizini naše kuće, ali ona nije radila vikendom, pa je zatim otišla u drugu prodavnicu. Kada se vraćala jedva se kretala – priča za Srpskainfo Potanjova.Dodaje da ju je pitala zašto se tako sporo kreće, a ona joj je rekla da je teško bolesna. Ja sam slomila nogu i jedva hodam, pa sam joj tada rekla da je sporija i od mene. Ona se jedva kretala, kao puž je išla. Samo je rekla da je teško bolesna i otišla u kuću. Od tada je niko više nije vidio – istakla je naša sagovornica.

Ona dodaje da ni njenog sina nije više viđala.  On je momak sa posebnim potrebama i nije imao kontakt ni sa kim iz naselja. Nije bio nasilan, ali jednostavno je bio bolestan i zbog toga je više vremena provodio u kući – ističe Dušanka.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *