Dosla familija i kada su me videli koliko sam se ugojila…

author
1 minute, 20 seconds Read

Dosla familija i kada su me videli koliko sam se ugojila… Juce dosla neka “familija” da zove na svadbu. Nismo se videli poslednjih 5 godina i sad dosli da zovu. Ja sam se u poslednje tri godine dosta ugojila. Tetka je sa vrata rekla

JUU KAKO SI SE UGOJILA, KAKO TO IZGLEDAS? Ja u neverici da neko moze da bude toliko bezobrazan,

kazem da izgledam odlicno. Zao mi oca jer mu je to jedina preostala familija sa bakine strane inace bi dobila po nosu da nauci da ga ne gura gde mu nije mesto.

Bili smo u vezi neke 2 godine i u to vreme smo oboje bili aktivni na društvenim mrežama, ništa preterano sa zajedničkim slikama, ali ih ima, on meni srce na svakoj objavi i tako. Raskinuli smo pre nekih 3 godine, on u međuvremenu prestao da koristi mreže, dobio dete, a ja se udala. Ne znam zašto ali me strašno nervira što sve to od pre stoji na njegovom profilu. Jasno mi je da prošlost ne možeš da sakriješ i izbrišeš i da on više ne koristi mreže, ali ono, imaš dete sa drugom ženom i ni jednu jedinu objavu ili sliku sa njom, a one sa mnom stoje. Par puta sam pošla da mu napišem tj da ga zamolim da sve to izbriše, ali opet ne znam, ne deluje mi kao dobra ideja. Često uđem da vidim da li mu je proradio mozak da to obriše, ali očigledno samo mene to nervira i ne znam šta da radim.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *