Ovo je policajac i diler IRHAD MEŠIĆ (25) koji je pao sa 4 kile droge

author
0 minutes, 59 seconds Read

Danas su u Živinicama pripadnici FUP-a lišili slobode Irhada Mešića, policajca MUP-a TK. Njemu je u kući pronađeno 4 kilograma speeda. FUP je uhapsio jednog pripadnika MUP-a TK zbog posjedovanja droge. Tužilastvo TK vodi istragu. U toku je pretres u Živinicama.

Portal Crna-Hronika otkriva da je ovo policajac koji je “sa strane” radio i kao diler. Uhapšeni policajac zvani Riki radio je u Policijskoj upravi Centar Tuzla te su od ranije postojala operativna saznanja da se bavi nezakonitim radnjama.

Oglasili su se i iz MUP-a TK.

“Pripadnici Federalne uprave policije po naredbi Općinskog suda Živinice i nalogu Tužilaštva TK obavljaju pretres na području Živinica u porodičnoj kući i pratećim objektima policijskog službenika I.M (25), zaposlenog u Policijskoj upravi Tuzla.

Tokom pretresa je pronađeno više pakovanja bijele materije, a najvjerovatnije se radi o opojnoj drogi speed, koja će biti vještačena u narednom periodu.Nakon obavljenog pretresa će se poduzimati sve druge potrebne mjere i radnje prema osumnjičenoj osobi”, rečeno je iz MUP-a TK.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *