Svekrova plata

author
2 minutes, 5 seconds Read

Svekrova plata… Svekar je od svoje plate koja je nešto veća od minimalca uspeo da uštedi mužu par hiljada evra koja su mu uvek na raspolaganju, pri tom nemaju druga primanja. Moj otac koji je uvek imao para ali ih je trošio u kafanu nikad se nije trudio da uštedi, smejao mi se kako on sa osnovnom zaradi više

para od mene s faxom, čak ni nama deci nije davao niti pita da li nam je potrebna pomoć. Sada je napravio neki dug, para nema da plati i naljutio se na mene što nisam dozvolila svekru da mu da pare. On te pare ne bi skoro vratio, dug nije mali, a i posle bi tražio neki izgovor da te pare ne vrati (znam kakav je)

a ja ne želim da mi muž ili bilo ko posle nabija na nos taj dug. Ja sam ispala sebična jer ne želim da pomognem ocu, a ja samo ne želim da ispaštam zbog njegovih dugova jer nije prvi put da ih napravi. Ni on moje dugove nije vraćao niti me je kroz život finansirao. Sad svima priča najgore o meni, a ja ne mogu ljudima da objašnjavam da je ceo život bio nikakav otac i zašto imam taj stav.

Muško sam i gade mi se izoperisane devojke. Koja degradacija sebe same i karaktera, umesto da stisneš zube i odeš na bazen, na pilates, odbojku na pesku, u teretanu… toliko izbora! Sad će neka da pametuje kako ne može sve u teretani da se sredi- gari, ako imaš horse legs i lepo definisane ruke i leđa, ako se samodisciplinuješ i izgledaš kao atleta, ni si*e ni jagodice ni usta ni nos neće biti bitni pravom muškarcu. Dečaku da. Jer svako ko vidi osobu koja se bavi nekom fizičkom aktivnošću zna da je to osoba koja vodi računa o sebi, o svom zdravlju i psihi, o izgledu naravno, koja ima jasan cilj i koja će stremeti ka tome uprkos naporima i preprekama koje će se naći na putu do krajnjeg rezultata. Ta devojka je uporna i za najveće poštovanje! Devojke, istina je, razlika postoji između osobe sa kojom bismo samo na veče i koja je “wife” materijal, pored koje bi se budio ponosan i srećan. Nikada lenjost neće biti dobra stvar, nikad gojaznost neće biti kompliment. Radite na sebi, volite sebe.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *