Ovo su žrtve ubojice iz BiH

author
1 minute, 29 seconds Read

On je danas ubio bivšu suprugu i još dvije osobe. Ubojstvo je prenosio uživo na Instagramu. “Ubio sam oca i sina. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca”, rekao je u prijenosu uživo. Dnevni avaz doznaje da je Sulejmanović ubio oca i sina te teško ranio ženu. Riječ je o supruzi i majci ubijenih. Svi ubijeni su punoljetni. Mladiću su 23 godine.

Avaz doznaje da je ubijena Nizama Hećimović, Sulejmanovićeva bivša nevjenčana supruga. Ubijeni su i Džengiz Onder i Džengiz Denis, otac i sin, turski državljani. Ranjeni su policajac Husein Kotorić, građanin Nedim Pamuković te jedna žena, majka i supruga ubijenih Džengiza Ondera i Džengiza Denisa. Kako javlja Klix.ba, ubojica je oca i sina koje je ubio dobro poznavao.

“Jedna žena je životno ugrožena. Riječ je o ženi koja je 1969. godište. Zadobila je prostrjelne rane u predjelu trbuha zbog čega je smještena na Kliniku za anesteziologiju i reanimatologiju. U operacijskoj je sali gdje se doktori bore za njezin život”, rekao je za Klix.ba glasnogovornik bolnice Eldar Šehić. Prema neslužbenim saznanjima, riječ je o majci ubijenog 23-godišnjeg mladića.

Šehić navodi da je druga ozlijeđena osoba N. P. te da je u UKC dovezen s ozljedama donjih ekstremiteta zbog čega je hospitaliziran u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Nije u životnoj opasnosti. Policajac Husein Kotorić pušten je na kućno liječenje nakon što je pregledan u bolnici. Pojedini mediji objavili su informaciju da Kotorić, u kojeg je Sulejmanović pucao, postao njegova četvrta žrtva, ali su to demantirali iz policije.

“Nije istina da je preminuo. Policajac je pregledan i pušten kući”, rečeno je za Nezavisne novine.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *