UDALA SAM SE ZA ŠEIKA I RODILA MU SINA JEDINCA: Gledao me KAO BOGINJU, a onda sam na TV-u videla ISTINU i život mi je postao PAKAO

author
1 minute, 17 seconds Read

Život Nivin El Gamal nikada nije bio običan, ali jedne aprilske večeri 2003. godine u japanskom restoranu u Dubaiju, desio joj se zaplet dostojan holivudske romanse. Restoran je bio praktično prazan. Pored njenog, samo je još jedan sto bio popunjen, a za njim je sedeo jedan od najbogatijih ljudi na svetu – šeik Ahmed bin Said Al Maktum – sa prijateljem. “Dobrodošli u Dubai”, rekao je šeik Nivin i njenoj prijateljici.

Posle kratkog, neobaveznog razgovora šeik je uzeo brojeve ove dve dame, ne predstavivši se. Narednog dana izašli su na večeru i tada je prilično teatralno otkrio svoj identitet. “Doneo je časopis i stavio ga ispred nas. Bio je na naslovnici. Bili smo šokirani. Izgledao je premlad da bi bio šeik”, priča Nivin. Taj gest bi možda neke žene upozorio na to da imaju posla sa iskusnim plejbojem, ali ovu Egipćanku je čitava atmosfera opila – bila je srećnija nego ikada.

Međutim, romansa Nivin i šeika Ahmeda se posle nekoliko godina pretvorila u noćnu moru koja je svoj epilog dobila na sudu. Naime, dok je Nivin tvrdila da je udata za Al Maktuma i da se venčanje održalo u njegovom londonskom stanu, njegovi advokati su demantovali da se to ikada dogodilo. Sudska presuda potvrdila je postojanje islamske ceremonije, ali je negirala legitimnost braka prema engleskom zakonu.Nivin je svojevremeno za britanski “Standard” ispričala detalje svog odnosa sa šeikom, koji je skandalizovao njene roditelje, i iz kog ima sina Saida.

 

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *