Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pucnjava u Gradačcu, ima ubijenih i povrijeđenih, krvavi pohod prenosio na Instagramu

author
1 minute, 3 seconds Read

“Ako niste nikada vidjeli ubistvo uživo evo gledajte sada”, nakon ispaljenog metka ubica je prokomentarisao da neko dođe da spasi bebu koja je ostala ležati na betonu.Policija trenutno traga za osobom koja je počinila ubistvo u Gradačcu.Ukoliko budete u prilici da ugledate objavljeni video! Ne preporučujemo gledanje videa zbog izrazito uznemirujućeg sadržaja

“U Gradačcu je došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je prema prvim informacijama više osoba povrijeđeno. Za licem se intenzivno traga. O događaju je obaviješten kantonalni tužilac. Policijski službenici su na licu mjesta i poduzimaju potrebne mjere i radnje. Na teren su upućeni i timovi Jedinice policije za specijelnu podršku..” potvrđeno je za Tuzlansk.ba.

Kako Tuzlanski.ba nezvanično saznaje epilog pucnjave je tragičan obzirom da ima smrtno stradalih i da je nekoliko osoba povrijeđeno.Muškarac je na Instagramu objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledateljima da će uživo vidjeti ubistvo.Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Također, na videu se može čuti i plač djeteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *