‘Ovo je tajna sretnog braka – dajem mužu sve što treba pa i u spavaćoj sobi kad god to poželi’

author
1 minute, 7 seconds Read

Nikada nisam bila žena koja je planirala imati veliku karijeru. Iskreno, ne želim raditi, volim biti domaćica i brinuti se za svojeg muža. Otkako sam gledala film ‘Stepford Wives’, znala sam da želim takav život, ispričala je Monica Huldt (39) iz Scottsdalea u SAD-u ponosna što supruga Johna (39) stavlja na prvo mjesto.

Međutim, ovakav njezin stav o braku izaziva nelagodu i zgražanje u pojedincima, iako ih se to zapravo ne bi trebalo ticati. Prisjetila se neugodnih iskustava. Jednom od mojih bivših momaka ta ideja se nije svidjela, i zato je sad bivši. Žene mi znaju govoriti da sam luda ili da sam sramota za druge žene, ali nije me briga, to je moj život i volim ga takvog kakav je – napomenula je.Njezin tipičan dan vrti se oko vježbanja kako bi izgledala savršeno, zatim oko kuhanja, brige o kući i ispunjavanju suprugovih želja. Redovito objavljuje fotke na Instagramu gdje ima preko 2,5 milijuna pratitelja.

John voli moje kuhanje. Uvijek kaže da je hrana moje područje i samo želi finu večeru. Ako od mene traži nešto određeno, uvijek dobije ono što želi. Voli da se lijepo odijevam kod kuće, onako seksi-sportski, i ne voli da se šminkam u kući. Volim kad mi daje upute – rekla je.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *