Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Snježana je napokon upoznala junaka koji ju je spasio od oluje: ‘Ti si sada dio moje obitelji’

author
1 minute, 5 seconds Read

Ti si heroj! Spasio si mi život!, vikala je sretna i uplakana Snježana Fajfar dok je trčala u zagrljaj svom heroju Ivanu Metikošu (25). Bio je to njihov prvi susret nakon što ju je Ivan prošle srijede spasio od neviđenog olujnog nevremena, koje se svom silom obrušilo na Zagreb. Snježanu je ono zateklo na povratku u stan na Srednjacima. Ostala je prikovana kraj prometnog znaka. Oko nje je padalo, letjeli su granje, pijesak, kamenje i kiša. Sve je izgledalo kao u hororu, a te trenutke uspio je snimiti njezin susjed.

Ivan se ondje našao slučajno. Samo minutu prije početka nevremena nalazio se blizu s djevojkom Krešimirom. Otišao je baciti smeće u kontejner, koji je vjetar u tim trenucima doslovno odnio. Oluja je srušila i jednu granu, koja je umalo pala na Ivana, pa je s djevojkom pobjegao u auto. Pokušali su ga preparkirati i maknuti što dalje od stabala.

– Bili smo u Ulici braće Domany kad je ispred nas pala bandera. Nismo mogli izaći na Horvaćansku, pa smo samo željeli maknuti se. Spazili smo ženu kako se drži za stup. Vrištala je toliko jako, gotovo neljudski, da smo je morali primijetiti – opisala je Krešimira.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *