Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Radila je na kruzeru: ‘Spolne bolesti su nosili kao ordenje, a ispod palube šuljaju se voajeri’

author
1 minute, 39 seconds Read

Spisateljica Sharon Waugh (39) živi i radi u Južnoafričkoj republici, no radila je na kruzerima oko šest godina. Otkrila je da je život na brodu svakako ovisnost, ali postoje i neke prilično jezive tajne. Sharon je radila za jednu tvrtku od 2009. do 2010. kao koordinatorica grupa, a za drugu od 2013. do 2018. kao voditeljica zabavnih programa na kruzeru. Život na kruzeru je vrlo zarazan i nikad ne isključujem mogućnost povratka. Apsolutno sam voljela svoj posao i uživala sam kao voditeljica zabavnih programa jer je moj posao doslovno bio posjećivati zabave gotovo svake večeri – kazala je Sharon za The Sun.

Tijekom većine putovanja dijelila je kabine sa kolegama, a to je rezultiralo brojnim zanimljivim pričama i iskustvima.

GLUMICA ŠOKIRALA OBJAVOM
‘Imala sam spontani pobačaj dok sam nastupala ispred 2000 ljudi na kruzeru. Shrvana sam’
USA. Laura Benanti in a scene from the (C)Columbia Pictures new film: No Hard Feelings (2023). Plot: delivery driver desperate for cash accepts a Craigslist ad from a couple seeking someone to date their painfully awkward teenage son. Ref: LMK110-J8853-140323 Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. pictures@lmkmedia.com Photo: Supplied by LMK / ipa-agency.net/IPA
– Radila sam na osam brodova i morala sam dijeliti kabinu na njih šest. Imala sam jedanput cimericu koja bi pozvala svog dečka na spavanje, a da mi to nije najavila. Svaki ležaj je imao zavjesu radi privatnosti. Bilo je situacija kada sam se presvlačila i onda iznenada shvatila da je iza njezine zavjese muškarac koji bi mogao iskočiti u bilo kojem trenutku ili bi me možda mogao promatrati – ispričala je Sharon dodajući kako je bilo uobičajeno da se osoblje zabavlja i podržava ljubavne veze, a spolno prenosive infekcije koje su dijelili za njih su bili znak časti, poput ordenja.

 

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *