Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mama može imati koga hoće

author
1 minute, 24 seconds Read

Mama može imati koga hoće

Moja mama je super riba, ima 38g. Tata ima 51 godinu i tata mi je, ali je ružan, debeo, preko 100 kila i stvarno ne znam kako je i na koji nacin osvojio moju mamu. Zanimljivo nikada jedno drugo nisu varali iako realno mama može imati muškarca kojeg god želi ma ekstra je.

Medutim, juce sam se ranije vratila iz škole, nisam imala zadnja dva casa i kada sam ušla u kucu prilicno sam se iznenadila.

Iz spavace sobe mojih roditelja culi su se cudni zvukovi. Iznenadila sam se obzirom da je tata prije 3 dana otišao na službeno putovanje.

Prišunjala sam se do vrata spavace sobe i provirila u sobu gdje sam ugledala moju mamu kako se se sama sa sobom.

Polako sam izašla iz kuce, nisam željela da joj kvarim ugodaj, medutim kada sam se sat vremena kasnije vratil zatekla sam je kako pije kafu sa tatinim mladim bratom koji inace živi u Becu.

Jurila me jedna devojka godinama, ali sam procenio da mi je samo za zabavu. U suštini, imao sam u planu da nađem neku sa papirima da bih otišao preko. Nađem curu kojoj roditelji rade u inostranstvu, 2 godine smo zajedno, ali ona ne bi da tamo živi, ispostavilo se da su njeni na vizi sve vreme. Raskinem, nazovem ovu prvu da se nađemo jer se dugo nismo videli, ali me ignorisala. Ispalo je na kraju da se odselila kod babe u DE i da je imala nemačke papire a u Srbiju došla samo zbog studija. Čuo sam i da se verila. E živote, spuštena roletno!

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *