Muž mi je otišao po robu a ti moraš požuriti…

author
2 minutes, 10 seconds Read

Muž mi je otišao po robu a ti moraš požuriti… Kao i svakog dana, imam običaj prošetati se do trgovine. Tamo ubijam dosadu , razgovaram sa komšijama, uživam , ispijam kafe i slično. Jedno jutro mi se baš posrećilo , nisam se ni nadao.. Bilo je negdje oko 7:40 , ustao sam , spremio se i po običaju u trgovinu. Kada sam došao tamo , našao sam ženu , tj. vlasnika trgovine. Inače , slabije radi u trgovini , tu je njen muž svaki dan.

Žena 40-tih godina , visoka , dobre linije , smeđe kose. Baš mi se dopadala. Stalno sam išao u trgovinu da bi gledao njeno divno tijelo.

– Dobro jutro, kako si? ..

– Oo , ko je to poranio? Dobro jutro , dobro sam. Kako si ti? .

– Nije loše , po običaju , navratim da se zabavim. Gdje ti je muž? ..

– Otišao je po robu , neće dolaziti cijeli dan..

Sve je zaigralo u meni, pomislio sam i rekao sebi, to je to. Cijelo vrijeme sam je posmatrao onako ispod oka , šetao se po trgovini kako bi vidio što viši dio njenog tijela. Razgovarali smo o mnogim temama. Bilo mi je lijepo. Nakon nekoliko vremena me upitala.

– E, kad si već tu , hoćeš mi pomoći donijeti par paketa soka iz magacina?

– Naravno da hoću.

Magacin se nalazio iza trgovine , tako da je morala zaključati trgovinu. Pustio sam je ispred da bi gledao njeno divno d… Ušli smo u magacin, otišla je do ćoška u kojem je bilo malo mračno i rekla.

– Evo , tu je. Ajde dođi gore.

Sa zadovoljstvom sam ušao u mrak, vrata magacina su bila otvorena. Malo svjetlosti je prodiralo. Dok sam se kretao prema njoj , razmišljao sam da li da odmah pređem na stvar. Tako sam i uradio. Bila je okrenuta meni , pokazivala mi je šta trebam uzeti. Prišao sam onako umjereno grublje , rekao pusti sad to, uhvatio je za s… i stisnuo. Udaljila se od mene onako sva čudna, iznenađena i upitala.

– Šta to radiš? ? ..

Morao sam se otvoriti. Izvini , jače je od mene. Već dugo vremena te zamišljam , uvijek si mi se dopadala i jako si zgodna žena.

Pogledala me i nasmiješila se. – Oh , vidi ti njega. Mislim da ne bi trebali ovo.

Dok je govorila , prišao sam joj , uhvatio je za d… i počeo lju.iti. Pristala je , očito je bilo da je željela da se poj..e. Brzo sam skočio , zatvorio vrata od magacina , zaključao i upalio sijalicu.

– Ajde , brzo , ne možemo dugo.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *