Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Svog decka sa kojim sam izgubila nevinost sam upoznala na jednoj svadbi

author
1 minute, 18 seconds Read

Svog decka sa kojim sam izgubila nevinost sam upoznala na jednoj svadbi. Ja iz Srbije on iz Nemacke ali isto nas. Uprkos svim bivsim vezama i vezicama, mestanima,udvaracima, taj osecaj probijanja nikad neću da zaboravim.

Spakovala sam se posle dva meseca komuniciranja i otisla da ga vidim. Nikad te emocije i dozivljaje necu moci nikome da prepricam!Nikad vise necu moci tako da nekog volim!

Ne kajem se sto sam otisla jer te dve nedelje su najlepse nesto sto mi se moglo desiti u zivotu. I ako su nam se putevi razisli,neka si sretan gde god da si! Volim te kao prvog dana!!!!!!

Jednom prilikom sam bila u užasnom škripcu sa novcem. Bukvalno nisam imala jesti, a plata mi je trebala leći tek za 4 dana (svu ušteđevinu sam tog meseca dala za lečenje svojoj majci). Odem sa ujakom da ostavi nešto svom kumu, uđemo mu u dom i u jednom momentu se nađem sama u sobi u kojoj na stolu stoji kutija i u njoj gomila novca – sve evri. Malo ispod kauča viri novčanica od 100 evra, ljudi je nisu ni primetili da je tu zapala. Kažu: “Prilika čini lopova”, ali ja nikada takve prilike ne bih iskoristila. Uzela sam tih 100 evra i vratila u kutiju sa ostalim novcem. Tačno, taj novac bi mi i te kako pomogao do plate, ali ne bih mogla živeti sa saznanjem da sam ukrala nešto. Radije ću biti praznog stomaka, nego se prevrtati noću po krevetu od nemira i krivice.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *