Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

ŽENA GA GODINAMA VARALA SA NAJBOLJIM DRUGOM Slagala razlog KRAHA BRAKA, pa nestala iz JAVNOSTI, a evo s kim je sad Darko Filipović

author
1 minute, 5 seconds Read

Pevač Darko Filipović posle 12 godina braka razveo se od supruge Jasmine. Darko se ovim povodom oglasio se za domaće medije i naveo da ga je bivša žena prevarila sa drugom i da je to razlog kraha braka. Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara – rekao je Darko.

Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote – dodao je Filipović. Želim joj sve najbolje – izjavio je pevač.Nakon što je priča o prevari ugledala svetlost dana Jasmina je “nestala”. Prestala je da se javlja svima na telefon, te obrisala sve društvene mreže gde je godinama bila veoma aktivna. Sa druge strane Darko je nastavio sa svojim životom, pa je podelio na Instagramu fotografiju sa ćerkom i tako pokazao pratiocima da njegov odnos sa naslednicom ne pati zbog toga što je u lošoj relaciji sa bivšom.

Najgledanije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *